Achită vacanța ta în România cu tichete de vacanță la OVI Travel!

romania tichete de vacanta vouchere sodexo pass intern rezervare hotel caxare pensiune pachet poți achita vacanța ta în România cu tichete de vacanta oferta site ovi travel

  • Clienții ovitravel.ro sau vivolis.ro pot achita vacanțele în România cu tichete de vacanță Sodexo, Edenred și Cheque Vacances!
  • Tichetele/voucherele de vacanță pot fi acordate de către angajatori (companii private și instituţiile publice) salariaților lor, înlocuind primele de vacanță, acestea fiind deductibile și scutite de taxe și impozite, atât pentru angajator cât și pentru salariat.
  • Tichetele/voucherele de vacanţă pot fi utilizate pentru achiziționarea de pachete turistice de pe teritoriul României (servicii de cazare, servicii de masă, transport, tratamente balneare și agrement) direct de la hoteluri, pensiuni, baze de tratament balnear și agrement autorizate sau prin intermediul agențiilor de turism licențiate.
  • Pentru a utiliza tichetele/voucherele de vacanță pe care le ai trebuie doar să găsești oferta pentru vacanța în România pe care ți-o dorești pe site-ul OVI Travel, sau să ne soliciți o altă ofertă, în funcție de preferințele tale, iar plata se poate face cu integral sau parțial cu tichete/vouchere de vacanță (în funcție de valoarea tichetelor și de valoarea vacanței).
  • La cerere vă putem oferi și alte variante de pachete pentru alte hoteluri, pensiuni, orașe sau stațiuni din România în afara celor de pe site-ul OVI Travel.
  • Dacă vă doriți o vacanță într-un loc pe care nu îl gasești la noi pe site acum, te rugăm să ne contactezi și îți vom trimite o ofertă pentru destinația dorită în cel mai scurt timp posibil!
  • Dacă dorești să achiziționezi un pachet de servicii turistice care să include și alte servicii pe lângă cele de cazare, ca de exemplu transport, mese, tratament balnear, servicii de SPA și/sau de agrement, putem crea împreună un pachet exact așa cum ți-l dorești tu, pe care să îl poți achita cu  tichetele/voucherele de vacanţă pe care le ai.
  • Puteți vedea AICI ofertele agenției OVI Travel pentru vacanțe în România.

voucher vacanta tichete turist pass sodexo romania tichete de vacanta vouchere sodexo pass intern rezervare hotel caxare pensiune pachet oferta site ovi travel

 

Vouchere-de-vacanta- edenred

tichete-de-vacanta-cheque-vacances