Plecare din:

București

Transport:

cu avionul

Durata sejurului

4 nopți/5 zile

Perioada sejurului

29 noiembrie - 03 decembrie 2017

Tarif de la

314 €
persoană/loc în cameră dublă/pachet

Detalii sejur

De 1 Decembrie poți petrece o minivacanță la Praga. Începe iarna într-un oraș ce se pregătește la început de decembrie să se transforme într-un adevărat oraș de basm!

Plecări disponibile

Acest pachet nu are date fixe de plecare. Puteți alege perioada în care doriți să călătoriți, în intervalul de valabilitate al ofertei. Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Numele și prenumele (obligatoriu)

Adresă email (obligatoriu)

Număr de telefon (obligatoriu)

Numărul turiștilor

Împărțirea pe camere:

Dacă numărul călătorilor este mai mare de 2 persoane, vă rugăm să indicați împărțirea lor pe camere.

Detalii suplimentare

Vă rugăm să ne indicați orice detalii suplimentare care ne-ar ajuta sa va oferim o cotatie cat mai exacta

Introduceți codul din imagine în câmpul de mai jos (obligatoriu) captcha

Cererea de rezervare va fi validată de un agent Ovi Travel printr-un e-mail de confirmare pe care îl veți primi.

Rezervarea este valabilă doar după ce este confirmată de un agent Ovi Travel și după achitarea de către dvumneavoastră a unui avans sau a întregului tarif, în funcție de condițiile de rezervare ale fiecărui tip de pachet turistic în parte.

Pachetul include

Pachetul nu include

 • bilet de avion București – Praga – București, compania Czech Airlines
 • 4 nopți cazare la hotelul ales
 • mic dejun
 • 1 bagaj de mână de 8 kg/persoană
 • 1 bagaj de cală de 23 kg/persoană
 • asigurarea medicală
 • asigurarea storno (se emite în aceeași zi cu contractul)
 • excursii opționale
 • intrări la obiective turistice
 • alte cheltuieli personale
 • catering la bordul aeronavelor – opțional de la 9 euro/meniu/persoană/segment
 • transfer aeroport – hotel – aeroport – 60 eur/2 persoane, 110 eur/3-6 persoane, 150 eur/7-12 persoane

  Hotel City Club 3*, Praga

  Hotel City Club se află la numai 15 minute de mers pe jos de Piaţa Wenceslas şi la doar 5 minute de mers de cea mai apropiată staţie de metrou – I.P. Pavlova (linia C), de unde puteţi ajunge în centrul oraşului în câteva minute. Hotelul dispune de un lobby bar și oferă oaspeților săi acces gratuit la internet WiFi în recepție. Camerele sunt dotate cu baie proprie, TV prin satelit, telefon.

  Tarif: de la 314 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet

  Hotel Beranek 3*, Praga

  Hotel Beranek se află aproape de centrul oraşului Praga, la numai 5 minute de Piaţa Wenceslas, fiind un punct de plecare foarte bun pentru cei ce doresc să exploreze oraşul. Situat la o distanţă mică de mers pe jos de oraşul vechi din Praga, hotelul oferă legături foarte bune de transport, chiar în faţa hotelului aflându-se o staţie de metrou, iar tramvaiele circulând de asemenea în apropiere de hotel. Camerele hotelului sunt dotate cu TV prin satelit, accest gratuit la conexiune WiFi, seif și uscător de păr.

  Tarif: de la 324 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet

  Hotel Cloister Inn 3*, Praga

  Hotel Cloister Inn se află pe o stradă liniștită din centrul orașului Praga, la doar 5 minute de mers pe jos de Podul Carol și la 10 minute de mers pe jos de Piaţa Oraşului Vechi, în apropierea lui aflându-se restaurante şi baruri. Hotelul oferă gratuit ceai și cafea în hol și dispune de servicii de curățătorie chimică, facilități de spălătorie și o parcare privată securizată, aflată în curte. Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, acces gratuit la internet Wi-Fi, seif, birou și baie proprie.

  Tarif: de la 344 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet

  Hotel Archibald City 4*, Praga

  Hotel Archibald City se află în centrul orașului Praga, la numai 150 de metri de Piața Wenceslas, unde se află Muzeul Național, la 400 de metri de stația de metrou Muzeum și de stația de tramvai Vodickova și al o plimbare de doar 15 minute de Piața Orașului Vechi, unde se află Ceasul Astronomic. Hotelul oferă de acces gratuit la internet WiFi și dipsune de automate pentru gustări și băuturi. Camerele sunt dotate cu aer condiţionat, TV prin satelit, minibar şi baie proprie cu uscător de păr.

  Tarif: de la 340 euro/persoană în cameră dublă/pachet

  Hotel Leonardo 4*, Praga

  Hotel Leonardo se află chiar în inima orașului Praga, într-o zonă centrală şi liniştită, la numai 300 de metri de faimosul Pod Carol. Curtea în aer liber de la Leonardo Praguea hotelului este locul perfect pentru relaxre. Camerele hotelului sunt mobilate cu piese de epocă unicat aparţinând bogatului patrimoniu art nouveau din Praga și dispun de acces gratuit la internet Wi-Fi. Restaurantul hotelului servește preparate din bucătăria tradiţională cehă dar cu influenţe moderne, folosind ingrediente de cea mai bună calitate.

  Tarif: de la 390 euro/persoană în cameră dublă/pachet

  Hotel Corinthia 5*, Praga

  Hotel Corinthia se află pe unul dintre dealurile din Praga, la 2 stații de metrou de centrul orașului și la câțiva pași de stația de metrou Vysehrad, Centrul de Congrese din Praga și cetatea Vysehrad. Hotelul oferă o vedere panoramică la oraș, un centru spa cu piscină la ultimul etaj, ce oferă o gamă largă de facilități de spa și fitness și restaurante ce oferă preparate din bucătăria cehă, mediteraneană şi asiatică. Accesul la internet WiFi este gratuit în întregul hotel. Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, mobilier de calitate superioară şi ţesături de lux.

  Tarif: de la 425 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet


Orar de zbor:

 • București 15:20 – Praga 16:15
 • Praga 11:40 – București 14:35