Transport:

individual

Durata sejurului

2 nopți/3 zile

Perioada sejurului

31 Mai - 02 Iunie 2018

Tarif de la

556 €
familie 2 adulti + 1 copil/cameră dublă cu mic dejun și 2 zile de intrări în parc

Detalii sejur

Acţiune, distracţie şi aventură te aşteaptă la Legoland Germania! Parcul Legoland Germania se află în orașul Günzburg din Bavaria și este împărțit în nouă zone tematice și 50 de atracții menite să aducă bucurie oricui are un suflet de copil. Puteți să vă mândriți cu propria construcție în cadrul Centrului de Construire și Testare, unde veți putea crea un zgârie-nori, după care faceți testul de rezistență la cutremur.

 

Plecări disponibile

Acest pachet nu are date fixe de plecare. Puteți alege perioada în care doriți să călătoriți, în intervalul de valabilitate al ofertei. Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Numele și prenumele (obligatoriu)

Adresă email (obligatoriu)

Număr de telefon (obligatoriu)

Numărul turiștilor

Împărțirea pe camere:

Dacă numărul călătorilor este mai mare de 2 persoane, vă rugăm să indicați împărțirea lor pe camere.

Detalii suplimentare

Vă rugăm să ne indicați orice detalii suplimentare care ne-ar ajuta sa va oferim o cotatie cat mai exacta

Introduceți codul din imagine în câmpul de mai jos (obligatoriu) captcha

Cererea de rezervare va fi validată de un agent Ovi Travel printr-un e-mail de confirmare pe care îl veți primi.

Rezervarea este valabilă doar după ce este confirmată de un agent Ovi Travel și după achitarea de către dvumneavoastră a unui avans sau a întregului tarif, în funcție de condițiile de rezervare ale fiecărui tip de pachet turistic în parte.

Pachetul include

Pachetul nu include

 • 2 nopţi cazare la hotel din satul de vacanta
 • Mic dejun
 • 2 zile bilete de acces în parcul Legoland (pentru cazările din parc)

 

 • Bilet de avion (se poate oferi la cerere)
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice
 • Alte taxe și cheltuieli personale
 • Asigurare medicală de călătorie și asigurare storno
 • Excursii opţionale

 

  Satul de Vacanță Legoland 3*

  Satul de Vacanţă Legoland se află la doar 5 minute de mers pe jos de Parcul Legoland din Günzburg. Oaspeţii pot accesa cu uşurinţă parcul de vacanţă de pe autostrada A8, aflată la 1,5 km, iar gările din Günzburg şi Wasserburg se află la mai puţin de 5 km. Sunt disponibile servicii de transfer. Satul de vacanţă Legoland este alcătuit din 72 camere decorate în stilul tipic colorat Lego, oferă o vedere minunată a parcului şi sunt dotate cu baie/duș, uscător de păr, TV prin satelit, seif, WiFi şi terasă mobilată.Camerele de la Feriendorf Legoland sunt amenajate cu diverse teme pline de culoare, iar conexiunea WiFi este gratuită în zonele publice. Camerele tematice permit cazarea a până la 6 persoane, fiind ideale pentru familii cu mulţi copii, și sunt alcătuite din living, dormitor cu pat dublu şi o cameră cu paturi supraetajate. Contra cost: pătuț (10 euro/sejur), fierbător (5 euro/sejur), cădiță pentru copii cu termometru (5 euro/sejur), scaune de masă pentru copii. Este recomandat ca opțiunile pentru aceste servicii extra să fie transmise odata cu rezervareă, plata pentru ele făcându-se la recepție. Oaspeții au acces la un teren de aventuri, minigolf, bowling, un loc de joacă amenajat sub forma unei corăbii de piraţi. Feriendorf Legoland dispune de un restaurant Steak House, ce oferă preparate din carne de foarte bună calitate, iar Restaurantul Dschungel oferă un mic dejun tip bufet şi diverse bufete tematice. Oaspeții pot beneficia de locuri gratuite în parcare, în limita disponibilităților.

  Tarif: 556 euro/2 nopți de cazare în cameră tematică pentru 2 adulți și 1 copil 

  *Tariful include bilete de intrare pentru 2 zile pentru toate persoanele (acestea se folosesc consecutiv).


Bine de știut:

Documente de călătorie:

 • La frontieră  este obligatorie deţinerea unei carţi de identitate sau a unui pașaport valabil minim 6 luni.
 • Nu este obligatorie asigurarea medicală de călătorie, însa agenţia vă recomandă să o aveti.
 • Pentru a putea ieși din ţară, copiii sub 18 ani trebuie sa îndeplinească urmatoarele condiţii: să călătorească cu cel puţin un adult insoţitor, sa deţină asupra lor acordul ambilor parinţi (sau al părintelui care nu-i insoţește) legalizat la notariat; adultul care ii insoţește, în cazul în care nu este unul dintre părinţi, trebuie sa aibă cazier judiciar pe care să il prezinte la frontieră. Mai multe informaţii pe www.politiadefrontiera.ro.


Despre Parcul de distracții Legoland:

Acţiune, distracţie şi aventură te aşteaptă la Legoland Germania! Parcul Legoland Germania se află în orașul Günzburg din Bavaria și este împărțit în nouă zone tematice și 50 de atracții menite să aducă bucurie oricui are un suflet de copil. Puteți să vă mândriți cu propria construcție în cadrul Centrului de Construire și Testare, unde veți putea crea un zgârie-nori, după care faceți testul de rezistență la cutremur.

Cele nouă zone ale parcului sunt:

 • Beginning – unde copiii pot construi ce își doresc din cuburi LEGO.
 • Miniland – o zonă deosebit de atractivă, unde sunt reprezentate în miniatură, din cuburi LEGO, diverse obiective turistice din Europa (Veneția, Lucerna Berlin, portul din Hamburg, aeroportul din Munchen, Allianz Arena, mori de vânt olandeze).Clădirile sunt realizate pe scară de 1:20 și merită să se bucure de întreaga atenție a vizitatorilor, pentru că, de fapt, aici totul este animat și prinde viață prin simpla apăsare a unui buton. Mici creaturi, și ele raelizate din piese lego, va întâmpina pretutindeni: pe stradă sau în spatele storurilor unei clădiri.
 • Lego X-treme – Aici totul pare mai mare și mai rapid, trăit la extrem. Puncte de atracție:
 • Lego Drom – curse cu mașini
 • Lego Test Track – roller coaster cu camioane realizate din piese lego
 • Aquazone Wave Racers – bărci ce pot fi conduse pe valuri periculoase
 • Lego Mindstorms Center – roboți ce pot fi programați pentru a participa apoi la diverse competiții
 • Stepping Tones – instrumente muzicale uriașe care cântă și vă stropesc cu jeturi de apă
 • Adventure land – Această zonă a parcului pare ascunsă în jungla salbatică, înconjurată de copaci exotici, tufișuri, animale sălbatice și creaturi fantastice. Jungle X-pedition este un tur în care vizitatorii întreprind o expediție trecând prin pădurea tropicală și ajungând până în varful unui vulcan, de unde se coboară în laguna pe un water slide cu lungimea de 12 m. Copiii mai îndraăzneți vor putea conduce propriile canoe într-o expediție în care vor descoperi dinozauri și animale fantastice, sau mașinute într-un safari de neuitat, trecând pe lângă gorile, giraffe, elefanți, crocodili în mărime naturală, și ei realizați din piese lego. Safari Tour (copiii pot admira diverse animale sălbatice construite, bineînteles, din cuburi Lego)
 • Adventure Playground este un loc de joacă construit în întregime din lemn, ce oferă copiilor diverse trasee de parcurs, cu diferite grade de dificultate. Aici se află și un teatru de păpuși pentru cei mai mici vizitatori.
 • Imagination – Kids Power Tower (se urcă prin forțe proprii într-un turn care oferă panorama asupra întregului parc), Build & Test Centre, Observation Tower ( 65 m înălțime)
 • Land of the Pirates – Pirate School (copii pot face cunostință cu anumite tehnici piraterești și marile învolburate într-o mini corabie), Pirate Playground, Captain Nick`s Splash Battle (unde cei mici au șansa de a-și dovedi curajul și îndemânarea în fata capitanului corabiei ce îi poartă într-o aventură interesantă)
 • Knights` Kingdom – Caterpillar Ride (un carusel destinat atât copiilor, cât și părinților), Fire Dragon (roller coaster care trece prin tărâmul medieval al castelelor, cavalerilor etc.), Dragon Hunt (mini roller coaster).
 • Lego City – Airport (pistă de încercare pentru micii piloți), Audi Driving School (școală de șoferi pentru copiii între 7 și 13 ani, unde pot obține și permis de conducere), Junior Driving School (școală de șoferi pentru copiii între 3 și 6 ani), Harbour Cruise (curse de bărci), Lego Factory (vizitatorii pot observa cum se produc în realitate cuburile LEGO), Legoland Express (trenuleț ce merge în jurul Miniland-ului).
 • Regatul faraonilor – Temple X-pedition (carusel), restaurantul Fata Morgana și magazinul Pharaoh’s Bazaar.

Program Legoland: Parcul Legoland este deschis în perioada 28 Martie pana in 08 Noiembrie, zilnic ora 10:00-18:00.

Restaurante: Ai la dispoziţie peste 20 de restaurante, cafenele şi cofetării pentru toate gusturile în Legoland. Îţi recomandăm „Pizza Maria“, „Dino Grill“, „Schnitzel Depot“, Restaurant „Ritterschmaus“, Café „Arena“

Internet: Acest serviciu este disponibil în Legoland Holiday Village pentru un cost suplimentar. Camerele superioare din satul de vacanţă au acces Wi-Fi gratuit.

Check in/Check out: Camera rezervată este disponibilă începând de la ora 15:30, iar în ziua plecării se eliberează până la ora 10:00.

Important:

 • Locurile pentru cazare  sunt limitate și se pot asigura în limita diponibilității la momentul rezervării.
 • Tarifele incluse în ofertă sunt valabile la momentul publicării ofertei, acestea trebuind să fie reconfirmate la momentul rezervării deoarece există posibilitatea să varieze în funcție de cotatia și disponibilitatea zborului.
 • La cerere, se pot pune la dispoziția turiștilor oferte pentru alte zile de plecare sau pentru alte perioade de sejur, în funcție de diponibilitate și tarife aferente.