Plecare din:

București

Transport:

cu avionul

Durata sejurului

4 zile/3 nopți

Perioada sejurului

octombrie 2019 - octombrie 2020

Tarif de la

389 €
persoană/loc în cameră dublă/pachet

Detalii sejur

Bruxelles este un oraș plin de contraste, contradicții și intrigi. Este un oraș multicultural, un oraș modern dar și plin de istorie, un oraș francez și flamand. Într-o epocă în care atât de multe sunt descoperite deja, capitala Belgiei seduce prin faptul că este una dintre necunoscutele Europei de Vest. Bruxelles este considerat a fi Capitala Mondială a Ciocolatei, unde magazinele faimoșilor producători de ciocolată ca Pierre Marcolini, Neuhaus, Leonidas și Godiva sunt la fel de importante și de vizitate ca și sediile instituțiilor europene.

Plecări disponibile

Acest pachet nu are date fixe de plecare. Puteți alege perioada în care doriți să călătoriți, în intervalul de valabilitate al ofertei. Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Numele și prenumele (obligatoriu)

Adresă email (obligatoriu)

Număr de telefon (obligatoriu)

Numărul turiștilor

Împărțirea pe camere:

Dacă numărul călătorilor este mai mare de 2 persoane, vă rugăm să indicați împărțirea lor pe camere.

Detalii suplimentare

Vă rugăm să ne indicați orice detalii suplimentare care ne-ar ajuta sa va oferim o cotatie cat mai exacta

Introduceți codul din imagine în câmpul de mai jos (obligatoriu) captcha

Cererea de rezervare va fi validată de un agent Ovi Travel printr-un e-mail de confirmare pe care îl veți primi.

Rezervarea este valabilă doar după ce este confirmată de un agent Ovi Travel și după achitarea de către dvumneavoastră a unui avans sau a întregului tarif, în funcție de condițiile de rezervare ale fiecărui tip de pachet turistic în parte.

Pachetul include

Pachetul nu include

 • Bilet de avion București – Bruxelles – București, compania TAROM (taxe de aeroport incluse)
 • bagaj de cală maxim 23 kg/piesă/persoană
 • bagaj de mână maxim 10 kg/persoană
 • cazare 3 nopți în camera dublă
 • mic dejun
 • transfer aeroport – hotel – aeroport
 • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno (asigurările nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate)
 • taxa de oraș (se achită la recepția hotelului)
 • alte cheltuieli personale

  Hotel Izan Avenue Louise 4*, Bruxelles

  Hotelul Izan Avenue Louise 4* se află la 60 m de zona comercială la modă a bulevardului Louise şi oferă camere cu un decor clasic, izolate fonic şi prevăzute cu minibar. În întregul hotel este disponibil acces Wi-Fi gratuit. Oaspeţii vor găsi aici un bar şi un lounge în stil englezesc, cu şemineu deschis. Camerele spaţioase de la Izan Avenue Louise includ un televizor, un birou şi o mică zonă de relaxare. De asemenea, fiecare cameră beneficiază de o baie privată cu duş şi cadă. În sala de mic dejun se serveşte în fiecare dimineaţă un mic dejun tip bufet. La mică distanţă de mers pe jos de hotel veţi găsi restaurante, bistrouri şi baruri. Staţia de tramvai Stephanie este situată la 350 m. Izan Avenue Louise se află la puţin peste 10 minute de mers pe jos de Muzeul Horta. Piaţa Mare şi statuia Manneken Pis se găsesc la maxim 3 km. Gara Bruxelles-Sud, unde se află terminalul Eurostar, este situată la 20 de minute de mers pe jos de hotel.

  Tarife City Break:

  •  de la 389 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet

  Hotel Des Colonies 3*, Bruxelles

  Hotelul Des Colonies 3* este situat vizavi de staţia de metrou Rogier. Grand Place şi Gara de Nord din Bruxelles sunt la 10 minute de mers pe jos de hotel. Oaspeţii pot accesa centrul de fitness al hotelului vecin Progress, la un cost suplimentar. Aveţi la dispoziţie o limuzină pentru excursii în oraş, transferuri de la/la aeroport şi gară, precum şi pentru vizitarea obiectivelor turistice.Acest hotel tip boutique este situat la 2 minute de mers pe jos de magazinele de pe Rue Neuve şi de centrul comercial City2. Oferă camere spaţioase izolate fonic, precum şi o recepţie cu program nonstop. Oaspeţii au la dispoziţie o sală de jocuri cu o masă de biliard, TV, distribuitoare automate de băuturi şi o zonă de relaxare. Camerele renovate ale hotelului Des Colonies au birou şi TV interactiv cu ecran plat cu 40 de canale prin satelit. Dimineaţa, puteţi savura un mic dejun în stil american în sala de mic dejun luminoasă. Oaspeţii se pot relaxa în holul amenajat în nuanţe calde, iar accesul la internet Wi-Fi este gratuit în tot hotelul. Există şi un computer cu acces gratuit la internet. Sunt disponibile băuturi la bar sau la distribuitoarele automate.

  Tarife City Break:

  •  de la 391 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet


Termeni și condiții:

 • Tarifele de city break TAROM sunt valabile numai pentru achiziționarea unui pachet turistic ce include bilet de avion și cazare.
 • Oferta este valabilă numai pe cursele directe TAROM, nu și pe cele code-share. Excepția de la această regulă o reprezintă calatoria pe cursele code-share TAROM/Air France, pe destinatia Charles de Gaulle.
 • Tarifele menționate reprezintă cel mai mic tarif pentru pachetele prezentate. Există un număr limitat de locuri la aceste tarife.
 • Hotelurile incluse în pachete sunt recomandarea OVI Travel bazată atât pe experiențele clienților noștri, precum și pe comentariile altor clienți și publicate pe site-uri precum TripAdvisor.com.
 • La cerere putem înlocui hotelurile cu altele din aceași categorie.

Tarife standard:

În cazul tarifelor standard se aplică următoarele condiții:

 • Plata acestui pachet se poate efectua, în anumite cazuri în două tranșe. Dacă acest lucru nu este indicat de agentul de turism, rezervarea trebuie achitată integral în momentul rezervării.
 • Numele, atât la biletul de avion, cât și la cazare nu pot fi modificate
 • Avansul este nerambursabil, indiferent de valoarea acestuia.
 • Biletele de avion cuprinse în pachet sunt nerambursabile, dar pot fi modificate contra unei taxe de 55 euro fară plata unei diferențe dacă pentru zborul nou solicitat tariful initial este disponibil. În cazul modificărilor pe un zbor unde tariful este mai mare decât cel inclus în pachet, taxa este de 55 euro + euro plus diferența. Modificarea datelor de călătorie este permisă doar înaintea datelor originale înscrise pe bilet, cu condiția modificării cu o zi înainte de cursă.

Orar de zbor:

 • Ro 371/ București 07:40 – Bruxelles 09:30
 • Ro 374/ Bruxelles 19:40 – București 23:20