Plecare din:

București

Transport:

cu avionul

Durata sejurului

3 nopți/4 zile

Perioada sejurului

octombrie 2019 - octombrie 2020

Tarif de la

269 €
persoană/loc în cameră dublă/pachet

Detalii sejur

Budapesta are ce îi trebuie pentru a fi o foarte bună destinație de vacanță: castele frumoase ca-n filme, biserici vechi uimitoare, piețe foarte frumoase, poduri impresionante, bulevardele superbe, muzee interesante, izvoare cu ape termale și nu în ultimul rând mâncare foarte bună.

Plecări disponibile

Acest pachet nu are date fixe de plecare. Puteți alege perioada în care doriți să călătoriți, în intervalul de valabilitate al ofertei. Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Numele și prenumele (obligatoriu)

Adresă email (obligatoriu)

Număr de telefon (obligatoriu)

Numărul turiștilor

Împărțirea pe camere:

Dacă numărul călătorilor este mai mare de 2 persoane, vă rugăm să indicați împărțirea lor pe camere.

Detalii suplimentare

Vă rugăm să ne indicați orice detalii suplimentare care ne-ar ajuta sa va oferim o cotatie cat mai exacta

Introduceți codul din imagine în câmpul de mai jos (obligatoriu) captcha

Cererea de rezervare va fi validată de un agent Ovi Travel printr-un e-mail de confirmare pe care îl veți primi.

Rezervarea este valabilă doar după ce este confirmată de un agent Ovi Travel și după achitarea de către dvumneavoastră a unui avans sau a întregului tarif, în funcție de condițiile de rezervare ale fiecărui tip de pachet turistic în parte.

Pachetul include

Pachetul nu include

 • bilete de avion București – Budapesta – București, zbor direct operat de compania TAROM
 • bagaj de cală maxim 23 kg/piesă/persoană
 • bagaj de mână maxim 10 kg/persoană
 • cazare 3 nopți în camera dublă
 • mic dejun
 • transfer aeroport – hotel – aeroport
 • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno (asigurările nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate)
 • taxa de oraș (se achită la recepția hotelului)
 • alte cheltuieli personale

  Hotel City Ring 3*, Budapesta

  Hotel City Ring este situat pe bulevardul Nagykorut din Budapesta, aproape de Gara de Vest, oferind acces facil pe jos la toate atracţiile, localurile de noapte şi la insula Margareta. La numai 200 de metri de hotel se găsesc staţii de metrou, autobuz şi tramvai, iar în apropierea hotelului se află și numeroase magazine dar și al doilea centru comercial şi de divertisment ca mărime din Europa Centrală, ce include şi numeroase restaurante. Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiţionat, acces gratuit la internet Wi-Fi gratuit, minifrigider și TV prin satelit.

  Tarife City Break:

  • de la 269 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet

  Hotel Best Western Orion 3*, Budapesta

  Hotel Best Western Orion 3* este situat central, în zona Buda, la mai puțin de 300 de metri de malul Dunării și la câteva minute de mers pe jos de celebrul Pod Elisabeta, care facilitează accesul între cele două orașe istorice – Buda și Pesta. Centrul istoric plin de viaţă al Budapestei, Citadela şi toate celelalte atracţii importante sunt uşor accesibile, multe dintre ele aflându-se la mică distanţă de mers pe jos de hotel. Hotelul oferă acces gratuit la saună şi la sala de fitness. Camerele hotelului sunt dotate cu minibar, aer condiţionat şi acces gratuit la internet wireless, TV prin cablu și facilități pentru prepararea cafelei, iar saltelele au fost schimbate în anul 2015.

  Tarife City Break:

  • de la 279 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet

  Hotel Museum 4*, Budapesta

  Hotel Museum se află în centrul Budapestei, aproape de Muzeul Naţional şi la doar câţiva paşi de strada Vaci, Bazilica Sf. Ştefan şi Sinagoga Evreiască. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi. Hotelul dispune de o saună, o cadă cu hidromasaj, o baie turcească, o sală de fitness și masaje de relaxare dar și de un bar situat în hol, ce servește o gamă largă de vinuri și cocktailuri. Camerele hotelului sunt izolate fonic şi recent redecorate și sunt dotate cu seif pentru laptop, minibar și TV prin satelit.

  Tarife City Break:

  • de la 299 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet


Termeni și condiții:

 • Tarifele de city break TAROM sunt valabile numai pentru achiziționarea unui pachet turistic ce include bilet de avion și cazare.
 • Oferta este valabilă numai pe cursele directe TAROM, nu și pe cele code-share. Excepția de la această regulă o reprezintă calatoria pe cursele code-share TAROM/Air France, pe destinatia Charles de Gaulle.
 • Tarifele menționate reprezintă cel mai mic tarif pentru pachetele prezentate. Există un număr limitat de locuri la aceste tarife.
 • Hotelurile incluse în pachete sunt recomandarea OVI Travel bazată atât pe experiențele clienților noștri, precum și pe comentariile altor clienți și publicate pe site-uri precum TripAdvisor.com.
 • La cerere putem înlocui hotelurile cu altele din aceași categorie.

Tarife standard:

În cazul tarifelor standard se aplică următoarele condiții:

 • Plata acestui pachet se poate efectua, în anumite cazuri în două tranșe. Dacă acest lucru nu este indicat de agentul de turism, rezervarea trebuie achitată integral în momentul rezervării.
 • Numele, atât la biletul de avion, cât și la cazare nu pot fi modificate
 • Avansul este nerambursabil, indiferent de valoarea acestuia.
 • Biletele de avion cuprinse în pachet sunt nerambursabile, dar pot fi modificate contra unei taxe de 55 euro fară plata unei diferențe dacă pentru zborul nou solicitat tariful initial este disponibil. În cazul modificărilor pe un zbor unde tariful este mai mare decât cel inclus în pachet, taxa este de 55 euro + euro plus diferența. Modificarea datelor de călătorie este permisă doar înaintea datelor originale înscrise pe bilet, cu condiția modificării cu o zi înainte de cursă.

Orar de zbor:

 • Ro 231/ București 07:55 – Budapesta 08:45
 • Ro 238/ Budapesta 19:50 – București 22:30

*Acesta este un orar propus, compania TAROM operând până la trei curse pe zi între București și Budapesta. Pentru orare de zbor alternative ne puteți contacta.