Plecare din:

București

Transport:

cu avionul

Durata sejurului

4 nopți/5 zile

Perioada sejurului

31 mai – 04 iunie 2017

Tarif de la

324 €
persoană/loc în cameră dublă/pachet

Detalii sejur

Mai mult decât un city break la Praga – un city break cu degustare de vin la Praga! Iubitorii de vin au un motiv în plus să se bucure de “Orașul de Aur”!

Plecări disponibile

Acest pachet nu are date fixe de plecare. Puteți alege perioada în care doriți să călătoriți, în intervalul de valabilitate al ofertei. Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Numele și prenumele (obligatoriu)

Adresă email (obligatoriu)

Număr de telefon (obligatoriu)

Numărul turiștilor

Împărțirea pe camere:

Dacă numărul călătorilor este mai mare de 2 persoane, vă rugăm să indicați împărțirea lor pe camere.

Detalii suplimentare

Vă rugăm să ne indicați orice detalii suplimentare care ne-ar ajuta sa va oferim o cotatie cat mai exacta

Introduceți codul din imagine în câmpul de mai jos (obligatoriu) captcha

Cererea de rezervare va fi validată de un agent Ovi Travel printr-un e-mail de confirmare pe care îl veți primi.

Rezervarea este valabilă doar după ce este confirmată de un agent Ovi Travel și după achitarea de către dvumneavoastră a unui avans sau a întregului tarif, în funcție de condițiile de rezervare ale fiecărui tip de pachet turistic în parte.

Pachetul include

Pachetul nu include

 • 4 nopți cazare
 • mic dejun
 • bilet de avion București – Praga – București, compania Czech Airlines
 • tur pietonal cu ghid vorbitor de limba română
 • 1 bagaj de mână de 8 kg/persoană
 • 1 bagaj de cală de 23 kg/persoană
 • asigurarea medicală
 • asigurarea storno
 • catering la bordul aeronavelor
 • excursii opționale
 • intrări la obiective turistice
 • alte cheltuieli personale

  Hotel Prague Centre Superior 3*, Praga

  Hotel Prague Centre Superior se află în zona centrală a orașului, la doar 200 metri de centrul de transport I.P.Pavlova şi la 600 de metri de Piaţa Wenceslas. Oaspeții hotelului beneficiază de acces gratuit la internet şi un mic dejun tip bufet. Camerele hotelului dispun de baie proprie, TV prin satelit şi birou de lucru, iar unele dintre camere dispun și de acces gratuit la Wi-Fi. Hotelul dispune de saună, jacuzzi şi peştera de sare (contra cost), iar restaurantul hotelului serveşte specialităţi din bucătăria cehă dar şi internaţională. Hotelul oferă oaspeților săi o parcare păzită subterană, contra unei taxe suplimentare.

  Tarif: de la 324 euro/persoană în cameră dublă/pachet

  Hotel Olympik Tristar 3*, Praga

  Hotel Olympik Tristar se află într-o zonă rezidenţială a oraşului Praga, la numai 100 m de un teren de golf şi oferă un cazinou unde oaspeţii pot juca blackjack şi ruletă. Toate camerele dacestui hotel sunt dotate cu minibar, TV prin satelit, seif şi baie privată. La restaurantul hotelului oaspeţii pot savura mâncăruri din bucătăria internaţională, iar în fiecare dimineaţă se serveşte un mic dejun tip bufet. Hotelul se află la 200 m de staţia de metrou Invalidovna de pe linia B. Centrul istoric al oraşului Praga este la 4 staţii de metrou. Staţia tramvaielor 24 şi 8 se găseşte la 300 m.

  Tarif: de la 354 euro/persoană în cameră dublă/pachet

  Hotel City Central 3*, Praga

  Hotel City Central se află într-o clădire istorică, la 10 minute de mers pe jos de Piaţa Wenceslas din centrul oraşului Praga, la 50 de metri de staţia de metrou I.P. Pavlova, la 20 de minute de mers cu mașina de Piața centrului vechi cu Ceasul Astronomic, la 7 minute de mers cu metroul de  gara principală și la 1,4 km de Castelul Vysehrad. Oaspeții hotelului au la dispoziție accesgratuit la internet WiFi în holul hotelului. Camerele sunt dotate cu TV prin satelit, sistem electronic de închidere, baie privată, acces la internet WiFi la un cost suplimentar.

  Tarif: de la 379 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet fără cină festivă de Revelion

  Hotel U Krize 3*, Praga

  Hotel U Krize se află la 9 minute de mers pe jos de plajă, într-o clădire complet renovată, ce datează din secolul al XVI-lea, situată chiar în centrul Pragăi, în cartierul Mala Strana, la 400 de metri de Podul Carol și foarte aproape de Dealul Petrin, cu observatorul situat în vârful acestuia și funicularul său. Chiar în fața hotelului se află stația de tramvai Ujezd. Hotelul dispune de un restaurant ce servește preparate cehești și italienești, un bar și o recepție cu program nonstop. Camerele hotelului sunt dotate cu acces la internet Wi-Fi gratuit, aer condiționat, TV prin satelit și baie, iar unele dintre suitele spațioase includ și cadă.

  Tarif: de la 364 euro/persoană în cameră dublă/pachet

  Hotel Pyramida 4*, Praga

  Hotel Pyramida se află la 10 minute de mers pe jos de Castelul din Praga, la 15 minute cu transportul public de centrul orașului și la la numai câteva minute de mers pe jos de Castelul din Praga, Loreta, Mănăstirea Strahov şi Mala Strana, staţia de tramvai Malovanka aflând-se la doar 100 de metri de hotel. Hotelul dispune de un restaurant ce oferă reparate internaţionale şi cehe dar şi vinuri rafinate și de un bar unde sunt servite cafea și prăjituri de casă. Oaspeții hotelului au acces gratuit la piscina interioară și la centrul de fitness. Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, minibar, seif, TV satelit și băi proprii cu dușsau cadă și uscător de păr.

  Tarif: de la 384 euro/persoană în cameră dublă/pachet

  Hotel Central 3*, Praga

  Hotel Central se află în centrul orașului, în apropiere de Piaţa Republicii, de magazinul universal Kotva şi de centrul comercial Palladium. Piaţa Oraşului Vechi, unde se găsesc renumitul Ceas Astronomic şi cea mai apropiată staţie de metrou, se află la doar 3 minute de mers pe jos de la hotel. În apropiere se află şi Piaţa Wenceslas, Turnul Pulberăriei şi strada la modă Parizska. Toate camerele acestui hotel sunt dotate cu TV prin satelit şi cutie de valori, iar fiecare cameră include o baie privată cu uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. În întreaga clădire este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi. Oaspeţii se pot relaxa savurând o cafea, un ceai sau băutura preferată la barul din hol, care oferă şi cocktailuri.

  Tarif: de la 396 euro/persoană în cameră dublă/pachet

  Hotel Ramada City Centre 4*, Praga

  Hotel Ramada City Centre se află chiar în Piaţa Wenceslas, în centrul oraşului Praga, la numai 300 de metri de Gara Principală, la 100 de metri de staţiile de metrou Mustek şi Muzeum. În apropierea hotelului se află mai multe restaurante. Hotelul dispune de o parcare privată și de un cafe-bar ce servește gustări şi băuturi, inclusiv bere cehă şi vinuri. Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiţionat, acces gratuit la internet Wi-Fi, TV prin satelit, minibar şi baie cu uscător de păr.

  Tarif: de la 414 euro/persoană în cameră dublă/pachet

  Hotel Clement 4*, Praga

  Hotel Clement se află în centrul istoric al orașului Praga, la doar câțiva pași de râul Vltava și de centrul comercial Palladium, în apropiere de Piața Orașului Vechi și de Piața Wenceslas. Hotelul dispune de un garaj și oferă oaspeților săi acces la internet Wi-Fi gratuit. Camerele hotelului dunt dotate cu aer condiționat, TV prin satelit, facilități pentru prepararea de ceai și cafea, baie proprie cu uscător de păr.

  Tarif: de la 430 euro/persoană în cameră dublă/pachet

  Hotel Archibald City 4*, Praga

  Hotel Archibald City se află în centrul orașului Praga, la numai 150 de metri de Piața Wenceslas, unde se află Muzeul Național, la 400 de metri de stația de metrou Muzeum și de stația de tramvai Vodickova și al o plimbare de doar 15 minute de Piața Orașului Vechi, unde se află Ceasul Astronomic. Hotelul oferă de acces gratuit la internet WiFi și dipsune de automate pentru gustări și băuturi. Camerele sunt dotate cu aer condiţionat, TV prin satelit, minibar şi baie proprie cu uscător de păr.

  Tarif: de la 434 euro/persoană în cameră dublă/pachet


Orar de zbor:

 • dus – București 15:20 – Praga 16:15
 • întrors – Praga 11:40 – București 14:35

Program:

Miercuri 30 mai:

 • Plecare din București la orele 15:20 – zbor Czech Airlines, sosire în Praga la orele 16:15
 • Opțional: Transfer aeroport-hotel

Joi 01 iunie:

 • Mic dejun
 • Timp liber
 • Opțional: La orele 19:30 – Cină tradițională cu program folcloric cu transfer inclus de la hotel-restaurant-hotel

Vineri 02 iunie:

 • Mic dejun
 • Timp liber
 • Opțional: Croazieră pe râul Valtava – la orele 18:30 transfer cu microbuzul la Raul Valtava, unde pasagerii vor continua plimbarea cu barca timp de 3 ore în croazieră cu cină și muzică. Transferul de retur la hotel este inclus.

Sâmbătă 03 iunie:

 • Mic dejun
 • Orele 11:30 tur pietonal cu ghid vorbitor de limba română
 • Timp liber pentru cumpărături

Duminică 04 iunie:

 • Mic dejun
 • Timp liber
 • Opțional: Transfer hotel – aeroport
 • Plecare din Praga la orele 11:40 – zbor Czech Airlines, sosire în București la orele 14:35