Plecare din:

București

Transport:

cu avionul

Durata sejurului

4 zile/3 nopți

Perioada sejurului

octombrie 2019 - octombrie 2020

Tarif de la

250 €
persoană/loc în cameră dublă/pachet

Detalii sejur

Orașul care nu doarme niciodată! Uitați de New York și haideți la Istanbul, orașul unde în timpul zilei trebuie să vizitezi clădirile istorice, moscheele și palatele impunătoare sau să te pierzi printre magazinele Marelui Bazar, iar noaptea trebuie să te distrezi în sutele de restaurante, baruri sau cluburi care sunt deschise până dimineața. Nu te aștepta să vii relaxat de la Istanbul, dar cu siguranță vei veni mai dornic de viață! Bucuria de a trăi a localnicilor e extrem de molipsitoare și ăsta nu-i un lucru rău.

Plecări disponibile

Acest pachet nu are date fixe de plecare. Puteți alege perioada în care doriți să călătoriți, în intervalul de valabilitate al ofertei. Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Numele și prenumele (obligatoriu)

Adresă email (obligatoriu)

Număr de telefon (obligatoriu)

Numărul turiștilor

Împărțirea pe camere:

Dacă numărul călătorilor este mai mare de 2 persoane, vă rugăm să indicați împărțirea lor pe camere.

Detalii suplimentare

Vă rugăm să ne indicați orice detalii suplimentare care ne-ar ajuta sa va oferim o cotatie cat mai exacta

Introduceți codul din imagine în câmpul de mai jos (obligatoriu) captcha

Cererea de rezervare va fi validată de un agent Ovi Travel printr-un e-mail de confirmare pe care îl veți primi.

Rezervarea este valabilă doar după ce este confirmată de un agent Ovi Travel și după achitarea de către dvumneavoastră a unui avans sau a întregului tarif, în funcție de condițiile de rezervare ale fiecărui tip de pachet turistic în parte.

Pachetul include

Pachetul nu include

 • bilete de avion București – Istanbul – Bucuresti, zbor direct operat de compania TAROM
 • bagaj de cală maxim 23 kg/piesă/persoană
 • bagaj de mână maxim 10 kg/persoană
 • cazare 3 nopți în camera dublă
 • mic dejun
 • transfer aeroport – hotel – aeroport
 • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno (asigurările nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate)
 • taxa de oraș (se achită la recepția hotelului)
 • alte cheltuieli personale

  Hotel Laleli Gonen 3*, Istanbul

  Hotelul Laleli Gonen se afla la 3 km de Hagia Sophia și oferă o terasă pentru plajă și o piscină în aer liber pe acoperiș, cu vedere panoramică la oraș. Micul dejun este servit zilnic și include pâine proaspătă, măsline și brânzeturi. Toate camerele sunt luminoase și aerisite, cu ferestre mari și draperii opace. Fiecare cameră are un fotoliu confortabil și TV cu ecran plat în zona de living. La restaurantul cu atmosferă smart-casual, Laleli, oaspeții pot încerca tocănițe din carne, preparate vegetariene și alte specialități turcești. De asemenea, sunt disponibile specialități locale, inclusiv raki și cafea turcească. Personalul atent oferă asistență pentru achiziționarea de bilete la evenimente locale și, de asemenea, organizează excursii urbane la punctele de atracție populare. De asemenea, hotelul oferă transfer de la/la aeroport, precum și servicii de închirieri auto. Hotelul Laleli Gonen se află la 300 de metri de cea mai apropiată stație de tramvai, care oferă acces facil la Hagia Sophia și alte atracții majore. Moscheea Albastră se află la 10 minute cu mașina. De asemenea, la Piața Taksim se poate ajunge în 6 minute de la stația de metrou Vezneciler.

  Tarife City Break:

  •  de la 250 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet

  Hotel Sumengen 4*, Istanbul

  Hotel Sumengen este un fost conac otoman,  situat pe malul strâmtorii Bosfor, la 100 de metri de Moscheea Albastră, la 350 de metri de Palatul Topkapi, la 18 km de Aeroportul Atatürk. Bazarul egiptean de mirodenii şi Marele Bazar sunt la mai puţin de 1 km şi oferă numeroase antichităţi, bijuterii, articole din piele şi suveniruri. Restaurantul hotelului serveşte micul dejun şi oferă vedere panoramică la Marea Marmara, iar camerele spaţioase sunt amenajate în stil otoman, cu covoare turceşti ţesute manual. Camerele au baie spaţioasă şi beneficiază de acces gratuit la internet Wi-Fi şi de room service disponibil nonstop. Dimineaţa este servit un bogat mic dejun tip bufet, ce include o varietate de prăjituri, produse de patiserie şi chifle. Oaspeţii îl pot savura pe terasa de pe acoperiş, cu vedere panoramică la Bosfor, la Moscheea Albastră şi la Hagia Sofia din apropiere. Hotelul se află la 350 de metri de Palatul Topkapi. Bazarul egiptean de mirodenii şi Marele Bazar sunt la mai puţin de 1 km şi oferă numeroase antichităţi, bijuterii, articole din piele şi suveniruri. Aeroportul Atatürk este la 18 km de Sumengen.

  Tarife City Break:

  •  de la 281 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet


Termeni și condiții:

 • Tarifele de city break TAROM sunt valabile numai pentru achiziționarea unui pachet turistic ce include bilet de avion și cazare.
 • Oferta este valabilă numai pe cursele directe TAROM, nu și pe cele code-share. Excepția de la această regulă o reprezintă calatoria pe cursele code-share TAROM/Air France, pe destinatia Charles de Gaulle.
 • Tarifele menționate reprezintă cel mai mic tarif pentru pachetele prezentate. Există un număr limitat de locuri la aceste tarife.
 • Hotelurile incluse în pachete sunt recomandarea OVI Travel bazată atât pe experiențele clienților noștri, precum și pe comentariile altor clienți și publicate pe site-uri precum TripAdvisor.com.
 • La cerere putem înlocui hotelurile cu altele din aceași categorie.

Tarife standard:

În cazul tarifelor standard se aplică următoarele condiții:

 • Plata acestui pachet se poate efectua, în anumite cazuri în două tranșe. Dacă acest lucru nu este indicat de agentul de turism, rezervarea trebuie achitată integral în momentul rezervării.
 • Numele, atât la biletul de avion, cât și la cazare nu pot fi modificate
 • Avansul este nerambursabil, indiferent de valoarea acestuia.
 • Biletele de avion cuprinse în pachet sunt nerambursabile, dar pot fi modificate contra unei taxe de 55 euro fară plata unei diferențe dacă pentru zborul nou solicitat tariful initial este disponibil. În cazul modificărilor pe un zbor unde tariful este mai mare decât cel inclus în pachet, taxa este de 55 euro + euro plus diferența. Modificarea datelor de călătorie este permisă doar înaintea datelor originale înscrise pe bilet, cu condiția modificării cu o zi înainte de cursă.

Orar de zbor:

 • Ro 261/ București 08:35 – Istanbul 10:50
 • Ro 264/ Istanbul 19:35 – București 19:50