Plecare din:

București

Transport:

cu avionul

Durata sejurului

4 zile/3 nopți

Perioada sejurului

octombrie 2019 - octombrie 2020

Tarif de la

510 €
persoană/loc în cameră dublă/pachet

Detalii sejur

Unul dintre cele mai vizitate orașe din lume , Londra, are ceva pentru toată lumea: de la istorie la cultură, de la artă la arhitectură. Londra este unul din cele mai cosmopolite orașe din Europa și din lume, existând aici o imensa diversitate de etnii, culturi și religii. Cele peste 300 de limbi străine vorbite pe străzile Londrei, hainele purtate, muzica pe care o poți auzi, mâncărurile pe care le poți savura, îți dau senzația că toată lumea se găsește într-un singur ora

Plecări disponibile

Acest pachet nu are date fixe de plecare. Puteți alege perioada în care doriți să călătoriți, în intervalul de valabilitate al ofertei. Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Numele și prenumele (obligatoriu)

Adresă email (obligatoriu)

Număr de telefon (obligatoriu)

Numărul turiștilor

Împărțirea pe camere:

Dacă numărul călătorilor este mai mare de 2 persoane, vă rugăm să indicați împărțirea lor pe camere.

Detalii suplimentare

Vă rugăm să ne indicați orice detalii suplimentare care ne-ar ajuta sa va oferim o cotatie cat mai exacta

Introduceți codul din imagine în câmpul de mai jos (obligatoriu) captcha

Cererea de rezervare va fi validată de un agent Ovi Travel printr-un e-mail de confirmare pe care îl veți primi.

Rezervarea este valabilă doar după ce este confirmată de un agent Ovi Travel și după achitarea de către dvumneavoastră a unui avans sau a întregului tarif, în funcție de condițiile de rezervare ale fiecărui tip de pachet turistic în parte.

Pachetul include

Pachetul nu include

 • bilete de avion București – Londra – Bucuresti, zbor direct operat de compania TAROM
 • bagaj de cală maxim 23 kg/piesă/persoană
 • bagaj de mână maxim 10 kg/persoană
 • cazare 3 nopți în camera dublă
 • mic dejun
 • transfer aeroport – hotel – aeroport
 • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno (asigurările nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate)
 • taxa de oraș (se achită la recepția hotelului)
 • alte cheltuieli personale

  Hotel Ibis London Earls Court 3*, Londra

  Hotel Ibis London Earls Court se află lângă centrul de expoziţii Earls Court, la doar câteva minute de mers pe jos de stația de metrou West Brompton de pe linia District, Ibis Earl’s Court este la 2 stații de metrou de Harrods. Magazinele din Oxford Circus și teatrele și barurile din West End sunt la 20 de minute de mers cu metroul din stația West Brompton. Camerele spațioase şi confortabile ale hotelului au birou, TV prin satelit și o baie privată cu duş şi cadă. Restaurantul La table oferă un meniu à la carte și un bufet carvery în fiecare zi. Meniuri de sezon sunt, de asemenea, disponibile pe tot parcursul anului. Un mic dejun englezesc complet și unul continental sunt servite zilnic. La barul de la etajul 1, oaspeţii pot urmări programe sportive live şi pot savura gustări ușoare și o selecție de băuturi. Hotelul Ibis London Earls Court pune la dispoziţie o parcare acoperită cu plată.

  Tarife City Break:

  •  de la 510 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet

  Hotel NH Kensington 4*, Londra

  Hotel NH Kensington se află în inima Londrei, la doar 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Earl’s Court și de Centrul de expoziții Earl’s Court, la doar câteva minute de mers cu taxiul de obiective turistice precum Palatul Kensington, Hyde Park, muzeele din zona Kensington și Royal Albert Hall și la doar 5 minute de faimoasele magazine de pe Kensington High Street, de magazinul Harrods şi de faimosul muzeu Victoria and Albert. Hotelul are fațadă în stil victorian, decor elegant și oferă acces gratuit la internet WiFi. Hotelul dispune și de restaurante, printre care The Garden Lounge Bar ce include o terasă fermecătoare și oferă un meniu ce include preparate europene moderne, sau Restaurantul Huntingdon’s și un Lounge Cocktail Bar. Camerele hotelului sunt elegante şi moderne și sunt dotate cu TV prin satelit, baie proprie şi sistem de relaxare unic cu duş, iar unele camere au o zonă de relaxare spaţioasă separată.

  Tarife City Break:

  •  de la 554 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet


Termeni și condiții:

 • Tarifele de city break TAROM sunt valabile numai pentru achiziționarea unui pachet turistic ce include bilet de avion și cazare.
 • Oferta este valabilă numai pe cursele directe TAROM, nu și pe cele code-share. Excepția de la această regulă o reprezintă calatoria pe cursele code-share TAROM/Air France, pe destinatia Charles de Gaulle.
 • Tarifele menționate reprezintă cel mai mic tarif pentru pachetele prezentate. Există un număr limitat de locuri la aceste tarife.
 • Hotelurile incluse în pachete sunt recomandarea OVI Travel bazată atât pe experiențele clienților noștri, precum și pe comentariile altor clienți și publicate pe site-uri precum TripAdvisor.com.
 • La cerere putem înlocui hotelurile cu altele din aceași categorie.

Tarife standard:

În cazul tarifelor standard se aplică următoarele condiții:

 • Plata acestui pachet se poate efectua, în anumite cazuri în două tranșe. Dacă acest lucru nu este indicat de agentul de turism, rezervarea trebuie achitată integral în momentul rezervării.
 • Numele, atât la biletul de avion, cât și la cazare nu pot fi modificate
 • Avansul este nerambursabil, indiferent de valoarea acestuia.
 • Biletele de avion cuprinse în pachet sunt nerambursabile, dar pot fi modificate contra unei taxe de 55 euro fară plata unei diferențe dacă pentru zborul nou solicitat tariful initial este disponibil. În cazul modificărilor pe un zbor unde tariful este mai mare decât cel inclus în pachet, taxa este de 55 euro + euro plus diferența. Modificarea datelor de călătorie este permisă doar înaintea datelor originale înscrise pe bilet, cu condiția modificării cu o zi înainte de cursă.

Orar de zbor:

 • Ro 391/ București 12:20 – Londra 14:05
 • Ro 392/ Londra 14:50 – București 20:10