Plecare din:

București

Transport:

cu avionul

Durata sejurului

4 zile/3 nopți

Perioada sejurului

octombrie 2019 - octombrie 2020

Tarif de la

335 €
persoană/loc în cameră dublă/noapte

Detalii sejur

Deși este un oraș sofisticat, Munchen își păstrează  puțin din aerul și atmosfera provincială pe care vizitatorii săi le găsesc încântătoare. Munchen este un oraș al contradicțiilor, folclorul și tradițiile fiind la fel de prezente ca cele mai noi modele de BMW, buticuri elegante ale celor mai mari creatori de modă din lume și industia foarte dezvoltată. Muzeele orașului se laudă cu o serie de colecții de artă renumite, iar manifestările culturale rivalizează cu cele din Berlin.

Plecări disponibile

Acest pachet nu are date fixe de plecare. Puteți alege perioada în care doriți să călătoriți, în intervalul de valabilitate al ofertei. Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Numele și prenumele (obligatoriu)

Adresă email (obligatoriu)

Număr de telefon (obligatoriu)

Numărul turiștilor

Împărțirea pe camere:

Dacă numărul călătorilor este mai mare de 2 persoane, vă rugăm să indicați împărțirea lor pe camere.

Detalii suplimentare

Vă rugăm să ne indicați orice detalii suplimentare care ne-ar ajuta sa va oferim o cotatie cat mai exacta

Introduceți codul din imagine în câmpul de mai jos (obligatoriu) captcha

Cererea de rezervare va fi validată de un agent Ovi Travel printr-un e-mail de confirmare pe care îl veți primi.

Rezervarea este valabilă doar după ce este confirmată de un agent Ovi Travel și după achitarea de către dvumneavoastră a unui avans sau a întregului tarif, în funcție de condițiile de rezervare ale fiecărui tip de pachet turistic în parte.

Pachetul include

Pachetul nu include

 • bilete de avion București – Munchen – Bucuresti, zbor direct operat de compania TAROM
 • bagaj de cală maxim 23 kg/piesă/persoană
 • bagaj de mână maxim 10 kg/persoană
 • cazare 3 nopți în camera dublă
 • mic dejun
 • transfer aeroport – hotel – aeroport
 • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno (asigurările nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate)
 • taxa de oraș (se achită la recepția hotelului)
 • alte cheltuieli personale

  Hotel Acomhotel München-Haar 3*, Munchen

  Hotel Acomhotel München-Haar este un hotel de afaceri modern, situat în estul oraşului München, la numai câteva minute cu maşina de autostrada A99 şi de centrul expoziţional ICM. Camerele luminoase de la acomhotel münchen-haar includ un TV cu ecran plat, aer condiţionat şi o baie privată cu duş. Cu autobuzul care opreşte lângă hotel puteţi ajunge în centrul oraşului München în 25 de minute. Hotelul are şi un garaj. Hotelul münchen-haar oferă un restaurant de mic dejun, iar oaspeţii pot comanda băuturi şi gustări de la barul din hol, care este deschis nonstop. La 5 minute de mers pe jos se află o varietate de magazine şi restaurante.

  Tarife City Break:

  •  de la 335 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet

  Hotel & Residence Leonardo 4*, Munchen

  Hotel & Residence Leonardo este situat la numai 4 stații de metrou de gara München Hauptbahnhof, oferind o locație liniștită în districtul Obergiesing din München. Pune la dispoziție facilități de spa moderne și un restaurant care servește mâncăruri din bucătăria italiană. Toate camerele în stil modern de la Leonardo Hotel & Residenz München au TV cu canale prin cablu şi zonă de relaxare. Unele includ chicinetă. Accesul Wi-Fi este disponibil în toate zonele. Beneficiați de acces gratuit la sauna finlandeză, baia de aburi şi sala de gimnastică mică de la Leonardo München. Terasa este ideală pentru relaxare în timpul verii. Hotelul Leonardo serveşte bufete de mic dejun cu produse organice. Restaurantul La Locanda are terasă și oferă specialităţi italieneşti şi vinuri fine. Staţia de metrou Silberhornstraße este situată la numai 300 de metri de Hotelul Leonardo München. Centrul de expoziţii Neue Messe se află la 10 staţii de mers cu metroul.

  Tarife City Break:

  •  de la 367 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet


Termeni și condiții:

 • Tarifele de city break TAROM sunt valabile numai pentru achiziționarea unui pachet turistic ce include bilet de avion și cazare.
 • Oferta este valabilă numai pe cursele directe TAROM, nu și pe cele code-share. Excepția de la această regulă o reprezintă calatoria pe cursele code-share TAROM/Air France, pe destinatia Charles de Gaulle.
 • Tarifele menționate reprezintă cel mai mic tarif pentru pachetele prezentate. Există un număr limitat de locuri la aceste tarife.
 • Hotelurile incluse în pachete sunt recomandarea OVI Travel bazată atât pe experiențele clienților noștri, precum și pe comentariile altor clienți și publicate pe site-uri precum TripAdvisor.com.
 • La cerere putem înlocui hotelurile cu altele din aceași categorie.

Tarife standard:

În cazul tarifelor standard se aplică următoarele condiții:

 • Plata acestui pachet se poate efectua, în anumite cazuri în două tranșe. Dacă acest lucru nu este indicat de agentul de turism, rezervarea trebuie achitată integral în momentul rezervării.
 • Numele, atât la biletul de avion, cât și la cazare nu pot fi modificate
 • Avansul este nerambursabil, indiferent de valoarea acestuia.
 • Biletele de avion cuprinse în pachet sunt nerambursabile, dar pot fi modificate contra unei taxe de 55 euro fară plata unei diferențe dacă pentru zborul nou solicitat tariful initial este disponibil. În cazul modificărilor pe un zbor unde tariful este mai mare decât cel inclus în pachet, taxa este de 55 euro + euro plus diferența. Modificarea datelor de călătorie este permisă doar înaintea datelor originale înscrise pe bilet, cu condiția modificării cu o zi înainte de cursă.

Orar de zbor:

 • Ro 315/ București 08:25 – Munchen 09:35
 • Ro 312/ Munchen 19:50 – București 22:50