Plecare din:

București

Transport:

cu avionul

Durata sejurului

4 zile/3 nopți

Perioada sejurului

octombrie 2019 - octombrie 2020

Tarif de la

332 €
persoană/loc în cameră dublă/noapte

Detalii sejur

Fără îndoială unul dintre cele mai frumose orașe ale lumii, Roma, atrage anual milioane de turiști din întreaga lume, veniți aici pentru a admira comori și capodopere ale artei și arhitecturii romane. Cu o istorie îndelungată, Roma, „Capitala lumii”, este un oraș profund modern și cosmopolit. Italia este o țară clasică a turismului, fiind deosebit de cunoscută în lumea întreagă. Odată cu trecerea anilor ea nu și-a pierdut însă farmecul. Italia oferă posibilități de odihnă pentru orice gust. Legenda spune că Romulus, după ce și-a omorât fratele geamăn Remus, a întemeiat Roma și a devenit primul conducător al Romei.

Plecări disponibile

Acest pachet nu are date fixe de plecare. Puteți alege perioada în care doriți să călătoriți, în intervalul de valabilitate al ofertei. Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Numele și prenumele (obligatoriu)

Adresă email (obligatoriu)

Număr de telefon (obligatoriu)

Numărul turiștilor

Împărțirea pe camere:

Dacă numărul călătorilor este mai mare de 2 persoane, vă rugăm să indicați împărțirea lor pe camere.

Detalii suplimentare

Vă rugăm să ne indicați orice detalii suplimentare care ne-ar ajuta sa va oferim o cotatie cat mai exacta

Introduceți codul din imagine în câmpul de mai jos (obligatoriu) captcha

Cererea de rezervare va fi validată de un agent Ovi Travel printr-un e-mail de confirmare pe care îl veți primi.

Rezervarea este valabilă doar după ce este confirmată de un agent Ovi Travel și după achitarea de către dvumneavoastră a unui avans sau a întregului tarif, în funcție de condițiile de rezervare ale fiecărui tip de pachet turistic în parte.

Pachetul include

Pachetul nu include

 • bilete de avion București – Roma – Bucuresti, zbor direct operat de compania TAROM
 • bagaj de cală maxim 23 kg/piesă/persoană
 • bagaj de mână maxim 10 kg/persoană
 • cazare 3 nopți în camera dublă
 • mic dejun
 • transfer aeroport – hotel – aeroport
 • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno (asigurările nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate)
 • taxa de oraș (se achită la recepția hotelului)
 • alte cheltuieli personale

  Hotel Occidental Aurelia 4*, Roma

  Hotel Occidental Aurelia este ituat într-o fostă mănăstire, într-o clădire din secolul al XVII-lea, la 3 km de Oraşul Vatican. Are interioare elegante, cu tonuri calde şi marmură şi oferă camere cu un design italian minimalist. Camerele în stil contemporan sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, aer condiţionat şi un minibar. Baia este dotată cu articole de toaletă şi uscător de păr. ESH are o recepţie deschisă 24 de ore şi grădini amenajate. Zilnic este servit un mic dejun tip bufet cu ingrediente calde şi reci. Hotelul este situat la 1 km de staţiile de metrou Cornelia şi Baldo degli Ubaldi. Autobuzele care opresc în apropiere oferă legături spre centrul istoric al Romei.

  Tarife City Break:

  •  de la 332 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet

  Hotel Alexandra 3*, Roma

  Alexandra este un hotel superior de 3 stele, situat pe exclusivista stradă Via Veneto din Roma. Aflat la doar 50 de metri de staţia de metrou Barberini, acesta beneficiază de un restaurant-chioşc, situat pe aceeaşi stradă celebră. Hotelul Alexandra este deschis publicului încă din 1910. Acesta este înconjurat de unele dintre cele mai populare restaurante şi magazine din Roma. În plus, hotelul se află la mai puţin de 10 minute de mers pe jos de Fontana di Trevi şi Treptele Spaniole şi la 700 de metri de parcul Villa Borghese. Toate camerele au un design clasic, mobilier elegant şi podele din lemn sau cu covoare şi sunt dotate cu aer condiţionat. Fiecare cameră dispune de televizor cu ecran plat cu programe prin satelit, un minibar şi o baie privată cu uscător de păr. În cadrul hotelului beneficiaţi de Wi-Fi gratuit, iar în fiecare dimineaţă vă este oferit mic dejun de tip american.

  Tarife City Break:

  •  de la 360 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet


Termeni și condiții:

 • Tarifele de city break TAROM sunt valabile numai pentru achiziționarea unui pachet turistic ce include bilet de avion și cazare.
 • Oferta este valabilă numai pe cursele directe TAROM, nu și pe cele code-share. Excepția de la această regulă o reprezintă calatoria pe cursele code-share TAROM/Air France, pe destinatia Charles de Gaulle.
 • Tarifele menționate reprezintă cel mai mic tarif pentru pachetele prezentate. Există un număr limitat de locuri la aceste tarife.
 • Hotelurile incluse în pachete sunt recomandarea OVI Travel bazată atât pe experiențele clienților noștri, precum și pe comentariile altor clienți și publicate pe site-uri precum TripAdvisor.com.
 • La cerere putem înlocui hotelurile cu altele din aceași categorie.

Tarife standard:

În cazul tarifelor standard se aplică următoarele condiții:

 • Plata acestui pachet se poate efectua, în anumite cazuri în două tranșe. Dacă acest lucru nu este indicat de agentul de turism, rezervarea trebuie achitată integral în momentul rezervării.
 • Numele, atât la biletul de avion, cât și la cazare nu pot fi modificate
 • Avansul este nerambursabil, indiferent de valoarea acestuia.
 • Biletele de avion cuprinse în pachet sunt nerambursabile, dar pot fi modificate contra unei taxe de 55 euro fară plata unei diferențe dacă pentru zborul nou solicitat tariful initial este disponibil. În cazul modificărilor pe un zbor unde tariful este mai mare decât cel inclus în pachet, taxa este de 55 euro + euro plus diferența. Modificarea datelor de călătorie este permisă doar înaintea datelor originale înscrise pe bilet, cu condiția modificării cu o zi înainte de cursă.

Orar de zbor:

 • Ro 403/ București 10:15 – Roma 11:25
 • Ro 404/ Roma 12:10 – București 15:25