Plecare din:

București

Transport:

cu avionul

Durata sejurului

4 nopți/5 zile

Perioada sejurului

19-23 iulie 2017

Tarif de la

344 €
persoană/loc în cameră dublă/pachet

Plecări disponibile

Acest pachet nu are date fixe de plecare. Puteți alege perioada în care doriți să călătoriți, în intervalul de valabilitate al ofertei. Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Numele și prenumele (obligatoriu)

Adresă email (obligatoriu)

Număr de telefon (obligatoriu)

Numărul turiștilor

Împărțirea pe camere:

Dacă numărul călătorilor este mai mare de 2 persoane, vă rugăm să indicați împărțirea lor pe camere.

Detalii suplimentare

Vă rugăm să ne indicați orice detalii suplimentare care ne-ar ajuta sa va oferim o cotatie cat mai exacta

Introduceți codul din imagine în câmpul de mai jos (obligatoriu) captcha

Cererea de rezervare va fi validată de un agent Ovi Travel printr-un e-mail de confirmare pe care îl veți primi.

Rezervarea este valabilă doar după ce este confirmată de un agent Ovi Travel și după achitarea de către dvumneavoastră a unui avans sau a întregului tarif, în funcție de condițiile de rezervare ale fiecărui tip de pachet turistic în parte.

Pachetul include

Pachetul nu include

 • bilet de avion București – Praga – București, compania Czech Airlines
 • 4 nopți cazare la hotelul ales
 • mic dejun
 • excursie de o zi la Cesky Krumlov cu masă de prânz, o băutură și biletul de intrare
 • tur panoramic în Praga cu ghid vorbitor de limba română
 • 1 bagaj de mână de 8 kg/persoană
 • 1 bagaj de cală de 23 kg/persoană
 • transfer aeroport – hotel – aeroport
 • asigurarea medicală
 • asigurarea storno (se emite în aceeași zi cu contractul)
 • excursii opționale
 • catering la bordul aeronavelor
 • intrări la obiective turistice
 • alte cheltuieli personale

  Hotel Olympik Tristar 3*, Praga

  Hotel Olympik Tristar se află într-o zonă rezidenţială a oraşului Praga, la numai 100 m de un teren de golf şi oferă un cazinou unde oaspeţii pot juca blackjack şi ruletă. Toate camerele dacestui hotel sunt dotate cu minibar, TV prin satelit, seif şi baie privată. La restaurantul hotelului oaspeţii pot savura mâncăruri din bucătăria internaţională, iar în fiecare dimineaţă se serveşte un mic dejun tip bufet. Hotelul se află la 200 m de staţia de metrou Invalidovna de pe linia B. Centrul istoric al oraşului Praga este la 4 staţii de metrou. Staţia tramvaielor 24 şi 8 se găseşte la 300 m.

  Tarif: de la 344 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet

  Hotel Olympik Congress 4*, Praga

  Hotel Olympik se află într-o zonă rezidenţială liniştită din Praga, la 100 de metri de un teren de golf, la 4 staţii de metrou de Piaţa Wenceslas, la 200 de metri de staţia de metrou Invalidovna de pe linia B și la mai puţin de 300 de metri de staţiile tramvaielor cu nr. 24 şi 8. Restaurantul Hotelului Olympik serveşte preparate din bucătăria internaţională, iar centrul de conferinţe spaţios include 14 săli de întâlnire. Hotelul pune la dispoziția oaspeților un bancomat, servicii de schimb valutar, birou de turism, serviciu de bilete și găzduiește un cazinou cu blackjack și ruletă. Camerele hotelului dispun de  baie proprie și sunt dotate cu aer condiţionat, TV prin satelit, minibar şi seif, iar camerele de la etajele superioare ale hotelului oeră vedere la Castelul din Praga.

  Tarif: de la 348 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet

  Hotel Lunik 3*, Praga

  Hotel Lunik se află într-o zonă liniștită din centrul istoric al Pragăi, la 100 de metri de stațiile de metrou Namesti Miru și I.P.Pavlova și la 8 minute de mers pe jos de celebra piaţă Vaclavske namesti, de muzeul Narodni Muzeum, și de zonele comerciale şi de divertisment din Praga. De la staţiile de metrou din apropierea hotelului se poate ajunge cu uşurinţă la orice zonă din Praga. Camerele hotelului sunt dotate cu acces gratuit la internet Wi-Fi, TV, radio, telefon, seif și baie proprie cu duș și uscător de păr.

  Tarif: de la 360 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet

  Hotel Beranek 3*, Praga

  Hotel Beranek se află aproape de centrul oraşului Praga, la numai 5 minute de Piaţa Wenceslas, fiind un punct de plecare foarte bun pentru cei ce doresc să exploreze oraşul. Situat la o distanţă mică de mers pe jos de oraşul vechi din Praga, hotelul oferă legături foarte bune de transport, chiar în faţa hotelului aflându-se o staţie de metrou, iar tramvaiele circulând de asemenea în apropiere de hotel. Camerele hotelului sunt dotate cu TV prin satelit, accest gratuit la conexiune WiFi, seif și uscător de păr.

  Tarif: de la 375 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet

  Hotel Cloister Inn 3*, Praga

  Hotel Cloister Inn se află pe o stradă liniștită din centrul orașului Praga, la doar 5 minute de mers pe jos de Podul Carol și la 10 minute de mers pe jos de Piaţa Oraşului Vechi, în apropierea lui aflându-se restaurante şi baruri. Hotelul oferă gratuit ceai și cafea în hol și dispune de servicii de curățătorie chimică, facilități de spălătorie și o parcare privată securizată, aflată în curte. Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, acces gratuit la internet Wi-Fi, seif, birou și baie proprie.

  Tarif: de la 375 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet

  Hotel Pyramida 4*, Praga

  Hotel Pyramida se află la 10 minute de mers pe jos de Castelul din Praga, la 15 minute cu transportul public de centrul orașului și la la numai câteva minute de mers pe jos de Castelul din Praga, Loreta, Mănăstirea Strahov şi Mala Strana, staţia de tramvai Malovanka aflând-se la doar 100 de metri de hotel. Hotelul dispune de un restaurant ce oferă reparate internaţionale şi cehe dar şi vinuri rafinate și de un bar unde sunt servite cafea și prăjituri de casă. Oaspeții hotelului au acces gratuit la piscina interioară și la centrul de fitness. Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, minibar, seif, TV satelit și băi proprii cu dușsau cadă și uscător de păr.

  Tarife:

  • de la 390 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet

  Hotel Archibald City 4*, Praga

  Hotel Archibald City se află în centrul orașului Praga, la numai 150 de metri de Piața Wenceslas, unde se află Muzeul Național, la 400 de metri de stația de metrou Muzeum și de stația de tramvai Vodickova și al o plimbare de doar 15 minute de Piața Orașului Vechi, unde se află Ceasul Astronomic. Hotelul oferă de acces gratuit la internet WiFi și dipsune de automate pentru gustări și băuturi. Camerele sunt dotate cu aer condiţionat, TV prin satelit, minibar şi baie proprie cu uscător de păr.

  Tarif: de la 394 euro/persoană în cameră dublă/pachet

  Hotel Sonata 4*, Praga

  Hotel Sonata este situat la 300 de metri de Piaţa Wenceslas şi de Muzeul Naţional din Praga și la 3 minute de mers pe jos de staţia de metrou Muzeum. Hotelul dispune de saună și cadă cu hidromasaj, depozit de bagaje și se un bar. Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiţionat, TV cu ecran plat, acces la internet Wi-Fi gratuit, minibar, seif, uscător de păr şi baie proprie.

  Tarife: de la 400 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet

  Hotel Embassy 4*, Praga

  Hotel Embassy se află într-o clădire neorenascentistă din 1880, atent restaurată, din centrul orașului Praga, pe o stradă laterală liniștită, orașul fiind ușor accesibil pe jos sau de la stația de metrou din apropierea gotelului. Hotelul dispune de un centrul de wellness și de un garaj, iar în apropiere se găsește și o parcare publică. Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, TV, seif, minibar, baie proprie cu duș sau cadă și uscător de păr.

  Tarif: de la 410 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet

  Hotel Clement 4*, Praga

  Hotel Clement se află în centrul istoric al orașului Praga, la doar câțiva pași de râul Vltava și de centrul comercial Palladium, în apropiere de Piața Orașului Vechi și de Piața Wenceslas. Hotelul dispune de un garaj și oferă oaspeților săi acces la internet Wi-Fi gratuit. Camerele hotelului dunt dotate cu aer condiționat, TV prin satelit, facilități pentru prepararea de ceai și cafea, baie proprie cu uscător de păr.

  Tarif: de la 418 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet

  Hotel Adria 4*, Praga

  Hotel Adria este situat chiar în Piaţa Wenceslas, în inima centrului cultural, istoric şi comercial al Pragăi. Hotelul îmbină farmecul nostalgic al vechii Praga cu tot confortul unui hotel modern de 4 stele, oferind camere dotate cu aer condiţionat, TV prin satelit şi minibar. Hotelul dispune și de o cameră adaptată oaspeţilor cu mobilitate redusă. Restaurantul Triton, care are unic ce imită o peşteră cu stalactite, garantează o experienţă culinară de neuitat.

  Tarif: de la 423 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet


Orar de zbor:

 • dus: București 15:20 – Praga 16:15
 • întors: Praga 11:40 – București 14:35