Plecare din:

București

Transport:

cu avionul

Durata sejurului

3 nopți/4 zile

Perioada sejurului

11 - 27 mai 2017

Tarif de la

254 €
persoană/loc în cameră dublă/pachet

Detalii sejur

Praga este un oraș al berii, dar berea este cu atât mai mult la loc de cinste în timpul Festivalului Berii – cel mai mare eveniment dedicat acestei licori aurii din Republica Cehă! La Festivalul Berii din Praga puteți încerca mai mult de 70 de branduri și 120 de sortimente de bere cehească de cea mai bună calitate, alături de un ospăț cavaleresc, cu cele mai gustoase delicatese pregătite de bucătari, măcelari și brutari cehi, totul fiind, bineînțeles, acompaniat de muzică!

Plecări disponibile

Acest pachet nu are date fixe de plecare. Puteți alege perioada în care doriți să călătoriți, în intervalul de valabilitate al ofertei. Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Numele și prenumele (obligatoriu)

Adresă email (obligatoriu)

Număr de telefon (obligatoriu)

Numărul turiștilor

Împărțirea pe camere:

Dacă numărul călătorilor este mai mare de 2 persoane, vă rugăm să indicați împărțirea lor pe camere.

Detalii suplimentare

Vă rugăm să ne indicați orice detalii suplimentare care ne-ar ajuta sa va oferim o cotatie cat mai exacta

Introduceți codul din imagine în câmpul de mai jos (obligatoriu) captcha

Cererea de rezervare va fi validată de un agent Ovi Travel printr-un e-mail de confirmare pe care îl veți primi.

Rezervarea este valabilă doar după ce este confirmată de un agent Ovi Travel și după achitarea de către dvumneavoastră a unui avans sau a întregului tarif, în funcție de condițiile de rezervare ale fiecărui tip de pachet turistic în parte.

Pachetul include

Pachetul nu include

 • cazare 3 nopți
 • mic dejun
 • bilet avion București – Praga – București, compania Czech Airlines
 • bagaj de mână de 8 kg
 • bagaj de cală de 23 kg
 • asigurarea medicală
 • asigurarea storno
 • excursii opționale
 • intrări la obiective turistice
 • catering la bordul aeronavelor
 • biletul de intrare la Festival – 4 euro/persoană
 • alte cheltuieli personale

  Hotel Globus 3*, Praga

  Hotel Globus dispune de camere frumoase şi liniştite, fiind situat aproape de o staţie de metrou. Hotelul oferă servicii de foarte bună calitate, vedere la Praga şi acces facil la centrul oraşului, aflându-se lângă un parc frumos, în cartierul Horní Roztyly din Praga. Staţia de metrou Roztyly este la doar 8 minute de mers pe jos. Acest hotel oferă oaspeților săi un birou de schimb valutar, servicii de închiriere auto, un magazin de suveniruri şi o recepţie cu program nonstop. Tratamentele de masaj thailandez sunt disponibile la cerere. Restaurantul hotelului oferă un mic dejun zilnic tip bufet, iar în holul hotelului se află un bar, unde turiștii pot savura gustări şi băuturi pe tot parcursul zilei. Restaurantul Pilsen serveşte diverse preparate ceheşti dar şi internaţionale, precum şi sortimente de bere tradiţională.

  Tarif: de la 254 euro/persoană/loc în cameră dublă/pachet

  Hotel Slavia 3* , Praga

  Hotel Slavia se află într-o zonă liniștită din Praga, lângă Clubul Sportiv Slavia, la 20 de minute de mers cu mijloacele de transport în comun de centrul orașului Praga, la 100 de metri de stația de tramvai Kubanske namesti, la un km de stația de metrou Zelivskeh și la 40 de minute de mers cu mijloacele de transport în comun de Aeroportul din Praga. Hotelul dispune de un restaurant și un bar și oferă parcare privată gratuită și acces gratuit la internet Wi-Fi. Camerele hotelului sunt dotate cu TV prin cablu, zonă de relaxare, baie proprie cu duș și articole de toaletă gratuite.

  Tarif: de la 264 euro/persoană în cameră dublă/pachet

  Hotel Pyramida 4*, Praga

  Hotel Pyramida se află la 10 minute de mers pe jos de Castelul din Praga, la 15 minute cu transportul public de centrul orașului și la la numai câteva minute de mers pe jos de Castelul din Praga, Loreta, Mănăstirea Strahov şi Mala Strana, staţia de tramvai Malovanka aflând-se la doar 100 de metri de hotel. Hotelul dispune de un restaurant ce oferă reparate internaţionale şi cehe dar şi vinuri rafinate și de un bar unde sunt servite cafea și prăjituri de casă. Oaspeții hotelului au acces gratuit la piscina interioară și la centrul de fitness. Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, minibar, seif, TV satelit și băi proprii cu dușsau cadă și uscător de păr.

  Tarif: de la 284 euro/persoană în cameră dublă/pachet

  Hotel Archibald City 4*, Praga

  Hotel Archibald City se află în centrul orașului Praga, la numai 150 de metri de Piața Wenceslas, unde se află Muzeul Național, la 400 de metri de stația de metrou Muzeum și de stația de tramvai Vodickova și al o plimbare de doar 15 minute de Piața Orașului Vechi, unde se află Ceasul Astronomic. Hotelul oferă de acces gratuit la internet WiFi și dipsune de automate pentru gustări și băuturi. Camerele sunt dotate cu aer condiţionat, TV prin satelit, minibar şi baie proprie cu uscător de păr.

  Tarif: de la 334 euro/persoană în cameră dublă/pachet


Orar de zbor:

 • București 15:20 – Praga 16:15
 • Praga 11:40 – București 14:35

Festivalul Berii:

 • Perioada Festival: 11 – 27 mai 2017
 • Orar: zilnic 12:00 – 24:00
 • Tarif bilet intrare Festival: 4 euro/persoană, gratuit/copil 0-5 ani
 • Tarif bere: 1.65 euro
 • Website: Festivalul berii la Praga (http://www.ceskypivnifestival.cz/en)