Transport:

individual

Durata sejurului

5 nopți/6 zile

Perioada sejurului

03.01 - 30.06.2016 și 01.09 - 20.12.2016

Tarif de la

1240 RON
persoană/loc în cameră dublă/pachet

Plecări disponibile

Acest pachet nu are date fixe de plecare. Puteți alege perioada în care doriți să călătoriți, în intervalul de valabilitate al ofertei. Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Numele și prenumele (obligatoriu)

Adresă email (obligatoriu)

Număr de telefon (obligatoriu)

Numărul turiștilor

Împărțirea pe camere:

Dacă numărul călătorilor este mai mare de 2 persoane, vă rugăm să indicați împărțirea lor pe camere.

Detalii suplimentare

Vă rugăm să ne indicați orice detalii suplimentare care ne-ar ajuta sa va oferim o cotatie cat mai exacta

Introduceți codul din imagine în câmpul de mai jos (obligatoriu) captcha

Cererea de rezervare va fi validată de un agent Ovi Travel printr-un e-mail de confirmare pe care îl veți primi.

Rezervarea este valabilă doar după ce este confirmată de un agent Ovi Travel și după achitarea de către dvumneavoastră a unui avans sau a întregului tarif, în funcție de condițiile de rezervare ale fiecărui tip de pachet turistic în parte.

Pachetul include

Pachetul nu include

 • 5 nopți cazare
 • demipensiune
 • acces nelimitat la centrul SPA modernizat – bazinele cu apă dulce şi sărată, piscină, jacuzzi, baie Kneipp alternativă pentru picioare, bazin pentru copii, saună finlandeză, saună cu aburi, infrasaună, aromasaună, bazin de imersie totală după saună,  cameră de relaxare, sala de fitness, halate de baie
 • o consultație medicală
 • 5 proceduri de tratament prescrise de medic
 • transport până la destinație
 • alte cheltuieli personale

  Hotel Danubius Health Spa Resort 4*, Sovata

  Hotelul Danubius Health Spa Resort Sovata se află la 200 de m de Lacul Ursu. Este un hotel total renovat cu propria lui bază de tratament. Aici puteţi să vă bucuraţi de apa sărată chiar şi iarna, în bazinul hotelului în care se găseşte apă din lac. Hotelul este un punct de pornire perfect pentru vacanţe în Transilvania. Cele 168 de camere pe care hotelul le oferă sunt dotate cu balcon,baie, telefon, televizor color cu programe prin satelit, minibar, seif,internet wireless( gratuit). În cadrul hotelului găsiţi şi camere cu aer condiţionat, camere pentru nefumători, camere antialergice şi camere speciale pentru persoane cu handicap locomotor. Hotelul dispune și de spălătorie, internet, seif, magazine cu suveniruri, parcare în aer liber. Restaurantul hotelului oferă o gamă largă şi variată de meniuri cu specialităţi transilvănene şi internaţionale. Baza de tratament şi wellness oferă proceduri de împachetare cu nămol, tratament ginecologic, locomotor, tratament dermatologic antipsoriasis. Printre facilități se numără piscină interioară  cu apă dulce, piscină cu apă sărată, solarium, baie cu aburi, jacuzzi, masaj subacval.

  Tarife:

  • 1240 lei/persoană/loc în cameră dublă/pachet


Suplimente

 • supliment cameră single – 500 lei/persoană/pachet

Tratamente SPA

 • Baia minerală pentru extremitatile inferioare
 • Baie cu apă sărată (piscină)

Despre Sovata

Cuibărită într-o vale ascunsă din Munţii Carpaţi, se află staţiunea balneară Sovata. Aceasta este probabil una dintre cele mai naturale
şi pure regiuni din Europa. Pădurile antic, satele şi folclorul creează o atmosferă cu adevărat magică. Această regiune este totodată
bogată în privelişti muntoase, natură pură, castele ca în basme, turnuleţe şi biserici. Pe lângă acestea mai găsim şi câteva monumente ale naturii care îți taie răsuflarea, ca de exemplu Cheile Bicazului şi împrejurimile acestora.

Saţiunea Sovata se află în aproprierea Lacului Ursu, singurul lac helotermic de pe continentul european. Datorită concentraţiei mari de sare din apa lacului, care generează un efect de plutire, se spune despre stațiune ca ar fi „Marea Moartă” a Transilvaniei. Vara temperatura apei atinge 20-25 grade celsius la suprafaţă, iar la o adâncime de 2 metri, temperatura este de 35-40 grade celsius, ceea ce oferă o experienţă plăcută de plutire într-o ambianţă naturală frumoasă.


De vizitat în zonă:

 • Sighișoara
 • Târgu Mureş
 • Lacul Roşu